« terug naar vorige pagina

Reizigersvaccinatie

Reizigersvaccinatie

Travel Clinic Mook 

Wanneer u staat ingeschreven als Patiënt bij Medisch Centrum Mook kunt u gebruik maken van Travel Clinic Mook!

Alleen als u gezond weer thuis bent, dan heeft u een goede reis gehad! Een goede voorbereiding van uw reis is belangrijk. Soms zelfs van levensbelang. Bij Travel Clinic Mook krijgt u advies en vaccinaties op maat, afgestemd op uw geplande reis.

Gezond weer terug, begint bij het Travel Clinic Mook!

Gaat u op reis naar de (sub)tropen of een andere “verre” bestemming?

Om U zo goed mogelijk advies te kunnen geven omtrent gezond reizen, hebben wij van U gegevens nodig die op onderstaand intake formulier worden gevraagd. Deze vragen betreffen uw gezondheid en een zo nauwkeurig mogelijk reisschema.
Zo gauw U het reisschema aan ons heeft teruggestuurd kunt U bellen om een afspraak te maken. Bij voorkeur is de afspraak enkele dagen na ontvangst van het formulier maar minstens 6 weken voor vertrek naar het buitenland. Vertrekt U op kortere termijn dan geldt nog steeds beter laat gevaccineerd dan helemaal niet.

Tijdens ons adviesgesprek krijgt U algemene informatie over de gezondheidsrisico’s in uw reisbestemming. Dit advies wordt afgestemd op uw gezondheid en de soort reis die U wilt maken. Na afloop krijgt U een overzicht van het advies en een geel vaccinatiebewijs, een boekje waarin de vaccinaties staan vermeld.

Daar wij niet de beschikking hebben over een PIN automaat, zijn wij genoodzaakt om contant af te rekenen. Wij verzoeken U dan ook om voldoende geld mee te nemen. U krijgt een factuur mee, die U in kunt dienen bij uw ziektekosten verzekering. Indien U aanvullend verzekerd bent, wordt vaak een aanzienlijk deel van de kosten vergoed

Het reisadvies kost E 19,50 per persoon. Voor gezinnen hebben we een groepstarief. Voor sommige vaccins is het nodig om de vaccinatie te herhalen.

Hieronder staan de tarieven vermeld.

Consult volwassene 20,00
Consult kind (t/m 15jr)  14,00
Vaccinatieboekje   3,50
Herhaalconsult volw/kind  12,50
Avondtoeslag vanaf 18:00 uur   7,50
DTP vaccin  27,50
Buiktyphus vaccin  37,00
Hepatitis A vaccin*  52,00
Hepatitis A vaccin t/m 15 jaar*           41,00 
Hepatitis B vaccin*  44,00
Hepatitis B vaccin t/m 15 jaar*  44,00
Hepatitis A+B vaccin*  58.50
Hepatitis A+B vaccin t/m 15 jaar*  58,50
Gele koorts vaccin  46.00
Mantoux  25,00
Rabies vaccin*  76,00

Wanneer u geen patiënt bent bij Medisch Centrum Mook is het vanwege de grote drukte in de praktijk niet mogelijk gebruik te maken van Travel Clinic Mook.